Chassis- og traileropbygning

Chassis og trailere er en vigtig del af lastbilens opbygning. Det er denne del, der tilkobles forvognen og gør det muligt at transportere tonsvis af varer på simpel vis. Traileren kobles på forvognen, der allerede består af et en lastbil med lad eller kasse. Den tilkoblede trailer fungerer som en slags udvidelse af lastbilen, der nu bliver endnu længere. Traileren er oplagt til opbygning af en stor transportløsning, hvor én kasse eller ét lad ikke er nok.

Professionel chassis- og traileropbygning

Der findes mange typer trailere og chassis til lastbiler. Hos Fyns Karosseribyg (FKB) har vi sat os for at fremstille og udvikle vores egne produkter og specialfremstille lige den transportløsning, som du efterspørger. Det kan være: en overføringsafhænger, en ligeud trailer, en overføringskærre, en tipkærre, en wirehejskærre eller en isoleret asfaltkærre. Alle disse løsninger henvender sig til specifikke behov i transportbranchen og muliggør transport af alt fra asfalt til paller, containere, maskiner og meget mere.

Vi leverer trailere og chassis til alle typer lastbiler – kontakt os endelig for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vores typer af trailer og chassis

Chassis til lastbiler findes i alle afskygninger. Overordnet set er der tre slags; en anhænger, en trailer og en kærre. Anhænger og trailer kobles til en forvogn. Det gør man også med en kærre, men forskellen er, at denne ikke har en drejbar foraksel – det er i stedet en stiv konstruktion.

Overføringsanhænger – denne type kan bruges til flere formål. Det er dog en af de bedste løsninger til at transportere containere med.  

Ligeud trailer – denne transportløsning er oplagt, hvis du har brug for mere kapacitet på din lastvogn. Din ligeud trailer kan opbygges med kasse eller lad på.

Overføringskærre – denne type vælges ofte med hejs på, hvilket gør det muligt at transportere containere og større maskiner på den.

Tipkærre – dette er en ideel chassis, når du har behov for at transportere løse emner og ikke har nok plads på selve forvognen af lastbilen. Den er oplagt til transport af løs gods som sten, flis eller lignende. Med tip på traileren bliver det også let at læsse af.

Wirehejskærre – denne er opbygget som chassis med et hejselad. Det er en tilføjelse til lastvognen, der rummer stor styrke, men typisk lav egenvægt.

Isoleret asfaltkærre – til transport af flydende emner som asfalt er denne kærre ideel. Der er presenning over, og produktet er meget driftssikkert.  

Alle produkterne leveres med en solid og robust konstruktion og er godkendte efter alle regler og love.  

Har du spørgsmål til vores produktsortiment, kan du altid kontakte os. Med ambitionen om at være de bedste i branchen efterkommer vi efterspørgslen på specialvogne, der skal opfylde et specifikt behov. Vi tilbyder også en fast serviceaftale på din anhænger eller trailer, så du kan sikre dig altid at være godt kørende.

Specialopbygning efter kundens ønsker

FKB har inden for traileropbygning egen udvikling og fremstilling. Vi har med vores mangeårige erfaring i branchen valgt at efterkomme et stigende behov for specialløsninger. Vores egne produkter fremstilles efter behov og tilpasses kundens ønsker. Her på siden kan du se nogle af de mulige løsninger. Enhver trailer, kærre eller anhænger vil dog altid kunne opbygges efter dine ønsker til det specifikke køretøj, som den skal kobles til.

Vi kan med vores unikke knowhow hjælpe dig med at opbygge din lastbil med den rigtige chassis, som opfylder dit behov. Vi står for lastbilopbygning af enhver art og kan levere driftssikre trailere, hængere og kærrer til enhver type lastbil uanset mærke og model.

Vi bygger lastbilen med alle de dele, du måtte have brug for i dit erhverv. Traileren er en essentiel del af lastvognen, men der kan være mange forskellige behov og ønsker til denne. Specifikke dimensioner, mulighed for hejs eller tip, montering af lad med rampe eller noget helt fjerde. Vi leverer funktionsdygtige løsninger indenfor chassis og monterer materiel på disse. Vi tilbyder naturligvis også service og reparation på de trailere, du allerede har i din flåde af køretøjer.

Vil vi være branchens bedste til traileropbygning

Lastbilopbygning er vores kernekompetence her hos FKB. Det er dét, vi er gode til. Vi har sat os for at være branchens bedste til lastbilopbygning. Det betyder, at vi selv udvikler og fremstiller transportløsninger, som vores hovedleverandører ikke tilbyder, men som kunderne efterspørger – f.eks. specielle chassis og trailere. For mange kan det have stor betydning, at traileren kan det ene eller det andet eller at den har en speciel størrelse. Med mange års erfaring i transportbranchen er vi klar til at rådgive dig til den bedste løsning.

Kontakt os gerne, hvis du har en konkret forespørgsel på en individuel trailerløsning. Vi kan altid være behjælpelige og rådgiver dig om den mest optimale chassis eller trailer til dit køretøj og dine behov.