64 89 17 38

Velkommen til Alu Team

AluTeam Fahrzeugtechnik Wolfhagen GmbH blev grundlagt i 1996 og er en del af Schneider Grop. 

Det er ikke uden grund at Alu-Team er en del af de førende producenter af kasse opbygninger, i varebiler, lastvogne samt trailere og påhængsvogne. Med de nyeste produktions faciliteter og metoder, samt en konstant udvikling i samarbejde med vognmænd, opbyggere og chassis leverandører. 

Til Alu-Team kasseopbygninger fås alle nødvendige certifikater som XL-lastsikringsgodkendelse samt ATP cerfikater i isoleret opbygninger. 

Produkt programmet omfatter opbygninger til lastvogne og trailere, i forskellige udførelser som Ferro-Foam, glasfiber-sandwich, plywood, samt i alu-udførelse. 
Der udvikles kassetyper i almindelig stykgods, samt i køle/frysetransport. Fælles for dem alle er de bliver kundeproduceret, og med et stort udvalg af tilbehør og udstyr. 

Alu-team producerer opskummet paneler, dette sikre kvalitets paneler med stor isoleringsevne samt mulighed for indlæg af forskellige forstærkninger. Panelerne produceres med forskellige overflader som glasfiber, stål samt aluminium. Disse forskellige overflader har hver sin fordel, derved kan selve opbygningen optimeres til det bedste resultat.