64 89 17 38

Presenningsafdækning for optimal sikkerhed

En last på tippelad, der ikke tåler for meget vand. Risiko for tabt gods, der skaber problemer på vejen. Containere der skal dækkes af. En presenningsafdækning er svaret. Hos Fyns Karosseribyg (FKB) tilbyder vi professionelle presenninger til alt fra tiplad og containere, til fastladsopbygninger og ved industriarealer. Presenningerne fås som skydepresenning, rullepresenning, gardinpresenning, sidehængt presenning og toppresenning. De findes med dug i forskellige tykkelser, kvalitet og farver. Som kunde vælger du selv, om der ønskes en presenningsafdækning med elektrisk, mekanisk eller hydraulisk styring.

FKB tilbyder presenningsafdækning fra mærket Cramaro. Vil du vide mere om løsningerne, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Vi er ikke kun leveringsdygtige i slidstærke presenninger – vi yder dig også kyndig rådgivning, så du får valgt de mest optimale produkter til dine behov og lastvogne.

Presenningtyper til alle lastbiler

FKB er din ekspert i lastbilsopbygning. I langt de fleste tilfælde giver det mening at have en presenning på ladet eller den container, man kører med. Vi tilbyder flere presenningstyper fra Cramaro og kan levere til alle lastbiler uanset mærke og model.

Cramaro har produceret presenningsafdækninger siden 1995 og tilbyder skræddersyede løsninger. Hvilket er med til at højne effektiviteten og sikkerheden ved hver enkelt lastbil. Den italienske virksomhed leverer presenninger i høj kvalitet og med et detaljeret design. Der er tale om slidstærke produkter, der lever op til kvaliteten af resten af vores lastbilsopbygning.

Læs mere om vores typer presenningsafdækning:

  • Skyde- og gardinpresenning eller rullepresenning
  • Toppresenning eller sidehængt presenning

Skydepresenning kører på to skinner og trækkes frem eller tilbage, som et vandret gardin. Det vil sige, at presenningen får folder, ligesom et fratrukket gardin får det. Skydepresenningen bruges typisk som afdækning på et tiplad, hvor man skal forhindre lasten i at blæse af eller som varmeafdækning

Rullepresenning rulles på og fastgøres med stropper. Den bruges som toppresenning på et tiplad eller på fastladsopbygninger med sider. Rullepresenningen kan ligeledes bruges til en container, der skal transporteres på ladet.

Toppresenning som et rulletag er et typisk valg på tiplad eller lad med sider. Automatpresenningen ruller ind over ladet på tværs af kørselsretningen. Det giver mening at kunne rulle denne presenning til side, når ladet skal tippes eller lasten skal grabbes ud med kran.

Sidehængt presenning er normalt, når man kører med en last på ladet, der skal sikres fra alle sider. Det vil typisk være som skydegardiner, der kan trækkes til side, hvis det er nødvendigt for at læsse eller losse godset eller omarrangere det.

Udover valg af presenningstype er det også muligt at tilpasse presenningsdugen. Den fås i forskellige tykkelser og kvaliteter efter kundens ønske. Det vil sige, at du kan investere i en presenningsafdækning til ethvert behov. Vi leverer også net med flere maskestørrelser og styrker. Disse er ideelle, hvis du ikke har brug for en fuld presenning, der beskytter mod vind og vejr, men blot et robust net, der fastholder godset. Presenningerne findes i utallige farver.

Mekanisk, elektrisk eller hydraulisk drift

En god presenningsafdækning er brugervenlig at styre og sikrer nem lastning og losning af lastbilen. Det er tæt på umuligt at rulle presenningsafdækningen på med håndkraft, og vi leverer derfor vores professionelle løsninger med mekanisk, elektrisk eller hydraulisk styring. Alle styringer er brugervenlige og meget sikre.

  • Mekanisk
  • Elektrisk
  • Hydraulisk

Hvilken presenningsafdækning du skal opbygge lastbilen med, afhænger af flere emner. Alle lastbiler har strøm, og derfor er den elektriske styring simpel. Hydraulik skal først opbygges og mekanisk styring betyder, at motoren skal køre for at styre presenningen.

Alle styringer er driftssikre, og du kan få serviceret styringen hos FKB med jævne mellemrum. Vi sørger for, at du altid er godt kørende med en presenning, der virker som den skal. Skulle uheldet være ude, kan vi reparere presenningsafdækningen eller bestille en ny presenningsdug til din styring.

Færdiggør lastbilsopbygning med presenningsafdækning

En robust presenning, der er nem at styre, er prikken over i’et på din lastbilsopbygning. Hos FKB har vi et erfarent hold, der hjælper dig med at finde den rigtige presenningstype til dine transportbehov. Med den rette løsning er det nemt for logistikmedarbejdere og føreren af lastbilen at gøre den klar til afgang. Presenningen holder lasten tør og sørger for, den ikke ender som tabt gods på vejen. Kvalitetsløsninger i vores produktsortiment er designet til at give den bedst mulige tæthed under kørsel – også ved svære vind- og vejrforhold.

Presenningsafdækning er i mange tilfælde et krav, og vi hjælper dig med at leve op til dette på en funktionel og komfortabel facon. Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om presenningsafdækning til dine lastvogne.

Kontakt Lars Jørgensen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
Send en besked