64 89 17 38

Service

Håndværk, der holder dig kørende

Du er altid garanteret den bedste service som kunde hos Fyns Karosseribyg. Vi klarer reparation af produkter uanset mærke, og vores erfarne medarbejdere står klar, hvis noget skulle “drille” på vejene.
Du kan være sikker på, at vi er vores ansvar bevidst. Vores dygtige medarbejdere ved, at det handler om, at du kan komme hurtigt tilbage på vejen igen. Derfor kan du altid forvente tiptop service med fokus på effektivitet og minimum spildtid. 

Vi er autoriseret værksted for bl.a. Meiller, SOR Iberica, HMF, Palfinger, Zepro, BÄR og FYNCAR – men vi tilbyder service og reparation uanset mærke af køretøj og produkter. 

Vi udfører desuden reparation af forsikringsskader samt service og lovpligtige eftersyn af alt hydraulisk materiel.  

Serviceaftale der holder dig godt kørende

En god serviceaftale er et must, når dine lastbiler skal holdes i tiptop stand. Det duer ikke, at kranen sætter sig fast eller at bagsmækken ikke vil åbne. Som ekspert i lastbilsopbygning tilbyder vi faste og fordelagtige serviceaftaler på dine køretøjer og udstyret herpå. Vi er autoriseret værksted for mange mærker blandt andet Zepro, FYNCAR, BÄR Cargolift, PALFINGER, HMF, SOR Iberica og Meiller, men tilbyder vores serviceaftaler på alle køretøjer og produkter uanset mærket. Det er med vores unikke knowhow og mangeårige erfaring i branchen, at vi kan dét.

Hos Fyns Karosseribyg (FKB) har vi siden 1977 specialiseret os i at bygge lastbiler. Det betyder, at vi i dag udfører vores arbejde med en ambition om at være branchens bedste. Med nogle af landets dygtigste håndværkere foretager vi service og reparationer på dine lastbiler, så du altid kan holde dine køretøjer godt kørende, fuldt funktionsdygtige og 100% sikre. Med service udført til tiden og efter jævne intervaller vil der være en markant reduceret risiko for, at der opstår pludselig fejl.

Vil du vide mere om en fast serviceaftale hos FKB? Kontakt os for en snak om dine muligheder.

Vi udfører service på alle køretøjer og produkter

Hvorfor vente til uheldet er ude? Som ekspert indenfor lastbilsopbygning ved vi, at disse køretøjer spiller en stor rolle i dit erhverv og at bare få uventede dage på værksted resulterer i en dyr regning i den anden ende. Med en professionel serviceaftale hos FKB kan du holde dine lastbiler og deres udstyr godt kørende og undgå uforudsete reparationer.

Selvom vi er autoriseret værksted for flere mærker, betyder det ikke, at vi ikke udfører service på andre køretøjer. Som ekspert i lastbilsopbygning findes der ikke det produkt eller det køretøj, som vi ikke kan servicere og efterse. Så dygtige er vores team.

FKB Holdet består af veluddannede og erfarne mekanikere, der har en stor passion for lastbilopbygning. At bygge lastbilen er dog ikke det eneste de kan. Med en bred viden og lang erfaring i branchen holder de dine køretøjer i tiptop stand. Servicen er også i top. Du vil som kunde føle dig i centrum – det lyder som en kliché, men det er det ikke for os. Vi sætter en stor ære i at rådgive og hjælpe dig på bedste vis.

Bestil en serviceaftale hos FKB, og få efterset:

 • Læssebagsmæk
 • Kølekasse
 • Chassis
 • Containerkasse
 • Kofangere
 • Kran
 • Kroghejs
 • Ramper
 • Tiplad
 • Udtræk
 • Wirehejs

Alle disse produkter på din lastbil er nogle, som vores dygtige team af mekanikere kan servicere, reparere og udskifte. Vi er autoriseret værksted i mærkerne SOR Iberica, Zepro, BÄR Cargolift, HMF m.fl. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan hjælpe dig, skulle dit udstyr eller køretøj være af et andet mærke. Vi har bygget lastbiler i mange år og har erfarne mekanikere, der er kyndige i at servicere og reparere lastbiler af ethvert mærke.

Hos FKB står vi også for det lovpligtige eftersyn af hydraulisk materiel som kraner, lifte, hejs, tiplad og læssebagsmækker. Med dette eftersyn er du garanteret, at køretøjet er lovligt og at udstyret derpå er sikkert at operere og ikke udgør nogen risiko for brugeren eller andre.

Unik knowhow gør os til din oplagte servicepartner

Hos FKB har vi årevis erfaring i transportbranchen. Vi har været i gang siden 1977 og ved, at det handler om at have de dygtigste folk og den nyeste viden på området. Det er dét, der gør os til den helt rigtige servicepartner for dig, om du har bare én lastbil i virksomheden eller en hel flåde af dem.

Vores unikke knowhow bruger vi til at efterse dine køretøjer, løse problemet og hvis det er nødvendigt: at reparere dit køretøj eller produkt. Med andre ord så finder vi fejlene, hvis de er der. Ligesom vi servicerer køretøj og maskinelt udstyr, så du undgår, at problemerne opstår i nærmeste fremtid.

FKB udfører også reparation af forsikringsskader. Vi hjælper dig godt videre, skulle uheldet være ude. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til denne service.

Du får tiptop service med høj effektivitet

Der er ikke den lastbil eller den del af dén, som vi ikke kan reparere. Om det er kranen, tipladdet, traileren eller folderampen – vi kan med vores mangeårige erfaring og dygtige folk hurtigt finde frem til problemet.

Løsningen er heller aldrig langt væk. Med et hold af ansvarsbevidste medarbejdere er arbejdsgangen hos FKB effektiv og med minimalt tidsspild. Skulle dit faste service vise et problem på køretøjet, går der aldrig længe, før det er godt kørende igen.

Vi tilbyder serviceaftaler med en garanti om den bedste service. Det er vores fornemmeste opgave at holde dig godt kørende og sikre dig en gnidningsfri hverdag – dét får du med en fast serviceaftale.

Kontakt os for at høre mere om lastbilservice og service af dit hydrauliske mekanik.

Kontakt Kristian Kristensen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
Send en besked