64 89 17 38

Ramper konstrueret til alle lastbiler

Mange køretøjer transporteres bedst på et åbent lad. Det kan være alt fra entreprenørmaskiner, lastbiler, underboringsmaskiner og bæltekøretøjer, der af forskellige årsager ikke kan køres på vejnettet. En rampe gør det sikkert, nemt og bekvemmeligt at læsse og losse det åbne lad.

Hos Fyns Karosseribyg (FKB) er vi leveringsdygtige i alle typer ramper til lastbiler, trailere og anhængere, uanset mærke og model. Vi tilbyder køreramper fra Sterling og har vores eget omfattende produktprogram med alt fra venderamper og vertikalramper, til folderamper og horisontalramper. Med ekspertise og lang erfaring i transportbranchen er vi den rette samarbejdspartner, når du søger rådgivning om valg af kørerampe samt opbygning af din lastvogn. Vores dygtige folk står klar til at få dig godt og sikkert kørende med en solid og velkonstrueret rampe. Ramperne er CE-godkendte og kan bestilles med specifikationer som flydestilling ved opkørsel, radiostyring, hydrauliske støtteben samt køreflade og ladbund efter dine ønsker.  

FKB hjælper dig med lige den rampe, der passer til dine behov. Kontakt os for kyndig rådgivning og et bredt produktsortiment.

Robuste ramper af enhver slags

En robust rampe gør det sikkert at læsse og losse ladet på lastbilen. Det kræver også hydraulisk teknik og den rette belastningskapacitet at simpelgøre processen. Det sikrer vi dig med unikt konstruerede ramper, der er skræddersyet til ethvert behov. Vores store produktportefølje inkluderer Sterling køreramper, samt andre rampetyper fremstillet i vores eget navn. Disse er designet med vores unikke knowhow om, hvad der er brug for i transportbranchen, hvad der er mest driftssikkert og hvordan hverdagen bliver nemmest.

Sterling er grundlagt i 1996 og er et engelsk mærke. Vi hos FKB er eneforhandler af mærket i Danmark. Det betyder, at vi som de eneste i landet kan levere køreramper af utrolig høj kvalitet. Du får et produkt med maksimal pålidelighed, fremstillet af en erfaren virksomhed, der har stor erfaring med at bygge sikre og effektive transportløsninger.

FKB produktprogrammet indeholder flere spændende produkter til dine lastvogne. Vores ramper er noget af det, vi er særligt stolte af. Vi får dem fremstillet i vores eget navn, og det er os selv, der står for udviklingen af dem.

Vi tilbyder:

  • Horisontalrampe
  • Venderampe
  • Vertikalrampe
  • Folderampe

Uanset hvilken rampetype du investerer i, får du en driftssikker og robust løsning. Ramperne kan på flere områder tilpasses til kundeønsker, de er CE-godkendte og kommer med optioner som radiostyring og hydraulisk støttebøjle.

Alt fra horisontalramper til folderamper

Horisontalrampe – denne type rampe kan transporteres i både lodret og vandret stilling – enten så den lukker ladet af bagtil eller placeres fladt ned som en del af ladet. Du kan få den som en rampe i fuld bredde eller to separate ramper. Den kommer med fuldhydrauliske funktioner og har flydestilling ved opkørsel.

Venderampe – denne rampetype kommer som to ramper, der står lodret og langs køreretningen. De er stabile og robust konstruerede og reducerer f.eks. vindmodstanden, når du kører med tunge emner. En fordel er også, at der er plads på ladet til en last, der rager udover enden på karosseriet.

Vertikalrampe – dette er en robust rampetype med en enkel konstruktion. Rampen står lodret op under transport og fås med en hydraulisk støttebøjle, der er placeret bagtil og langs godset.

Folderampe – denne rampe kan som navnet afslører det foldes ud. Den transporteres lodret og reducerer vindmodstanden. Fordele ved denne variant er, at rampen kan forlænges. Der kan tilvælges vandret transportstilling, baglygter på rampekanten og meget mere.

Alle ramperne kan fremstilles med en belastningskapacitet efter kundens ønsker. Det vil sige, at vi kan levere en rampe til ethvert behov du måtte have. Om det er de helt tunge maskiner, du skal have op på ladet eller det blot er mindre paller med varer. Optioner på ramperne er blandt andet radiostyring, hydrauliske støtteben og køreflade samt ladbund efter kundens ønsker. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om tilvalg og ekstraudstyr til de forskellige rampetyper.

Altid godkendte ramper og mulighed for fast serviceaftale

FKB forhandler udelukkende CE-godkendte ramper. Vi sætter ikke blot en stor ære i at levere kvalitetssikre løsninger, men også sikre løsninger. Af den grund tilbyder vi en fast serviceaftale på din rampe. Det kan ske, du alligevel skal have efterset andre dele af lastvognen. Måske skal du have udført et lovpligtigt eftersyn på kranen og hvorfor så ikke også få serviceret din rampe i samme omgang. Vi udfører professionel service på din rampe samt resten af lastvognen. Vi kan med vores brede viden og mange års erfaring i branchen opdage fejl og mangler, som du ikke selv ser. Vi servicerer rampen, så den er garanteret driftssikker indtil næste eftersyn.

Vores eksperter finder den rigtige rampe til dig

FKB er en karosserivirksomhed med mange års erfaring i branchen. Det betyder, at vi har tilegnet os en helt unik knowhow. Vi ved om lastbilsopbygning, om det er en rampe eller noget helt andet du skal have bygget din lastbil med. Det sker altid i samarbejde med vores dygtige og veluddannede folk. De står klar til at vejlede dig om de mange fleksible muligheder og forskellige typer ramper. For hos FKB er vi ikke blot leveringsdygtige i produktet. Vi er eksperter i opbygning af lastbiler og monterer derfor gerne rampen på dit lad. Inden du forlader vores værksted, vil vores kyndige folk sikre sig, at alt fungerer som det skal. Du vil altid køre ud fra vores værksted med en 100% driftssikker løsning.

Ønsker du det, kan vi naturligvis også levere rampen til en anden opbygger eller et værksted tæt på dig.

Vil du vide mere om Sterling køreramper eller FKB vertikalramper? Har du brug for ekstraudstyr til rampen på din lastbil? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak – vi har altid en løsning til dit behov.

Kontakt Michael KrogsøeThomsen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
Send en besked