64 89 17 38

Wirehejs

Driver du en transportvirksomhed, kan du ikke leve uden lastbiler med wirehejs. Det er den mest simple måde at flytte containerkasser på. Står du med opbygning af nye lastbiler eller skal du have opdateret nogle af dine ældre vogne, er vi hos Fyns Karosseribyg (FKB) leveringsdygtige i kvalitets wirehejs til 2-, 3- og 4-akslede lastbiler. Det er blandt andet fra mærket HMF. Du får en løftekapacitet på 16, 20 eller 24 tons og et wirehejs, der tager en maksimallængde på 7,5 meter containerkasser.

Wirehejs til effektiv containertransport

Hos FKB har vi gennem lang erfaring i transportbranchen opnået en helt unik knowhow. Vi står til klar til at rådgive dig om indkøb af wirehejs og andet udstyr til din lastbil. Kontakt os for at aftale et møde allerede i dag.

Driftssikker løsning til hejs af containerkasser

Hos FKB stiler vi efter at være de bedste i branchen. Det starter med, at vi gør din hverdag nemmere. Det gør vi ved at levere kvalitetsprodukter til dine lastbiler – produkter som vi vel og mærke også servicerer og reparerer for dig, når den tid måtte komme.

Er du på udkig efter et wirehejs til en eller flere af dine lastbiler, har vi flere gode løsninger til dig. Vores kvalitets wirehejs leveres gennem et samarbejde med HMF, der er specialiseret i produkter af denne slags. De er danskejede og har mere end 75 års erfaring i branchen. Du skal ikke forvente andet end absolut høj kvalitet.

3-vejs tip som standardudstyr, automatisk hejsestop, hydraulisk differentialespærre og to spilmotorer. Dette er blot nogle af de mange specifikationer, du kan forvente af et wirehejs fra HMF. De fremstiller wirehejs til 2-, 3- og 4-asklede lastbiler, og du kan få wirehejset med en optrækskapacitet på enten 16, 20 eller 24 tons. Produktet har forskellige hastigheder og en highspeed funktion, når du f.eks. skal laste tomme containere. Det automatiske hejsetop sikrer optimal sikkerhed, og du kan ligeledes låse containeren fast, når den er hejst op på lastbilen.

Kvalitetsprodukter til opbygning af din lastbil

En nemmere hverdag, holdbare kvalitetsløsninger og en service udover det sædvanlige. Dét kan du forvente, når vi hos FKB bliver din nye samarbejdspartner. Vi leverer ikke kun materiel som wirehejs til din lastbil. Vi rådgiver dig også om de absolut bedste løsninger til dit behov og servicerer produktet. Hos os kan du tegne den lovpligtige serviceaftale på dit wirehejs.

Kontakt os for at høre mere om wirehejs til lastbilen.

Kontakt Lars Jørgensen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
Send en besked