64 89 17 38

Kvalitets tiplad til små og store lastbiler

Tiplad bruges i opbygningen af mange lastbiler i flere brancher. Det er den ideelle løsning, når der leveres større mængder af f.eks. sand, sten, flis og andre løse materialer. Tipladdet gør lastbilen funktionsdygtig til formålet og forenkler din hverdag. Om du skal have opbygget en nyere lastbil med tiplad eller søger at udskifte det gamle lad, så er vi din oplagte samarbejdspartner. Med en lang erfaring i transportbranchen har vi de rette kompetencer til at rådgive dig om indkøb af tiplad.

Fyns Karosseribyg (FKB) er leveringsdygtige i tiplad til mindre og større vogne. Vi fører produkter fra mærker som Henschel, Meiller og vores egne FKB produkter – og tilbyder tiplad med en lasteevne fra 2,5 tons til 24 tons. Om du investerer i det mindre tiplad til den lille lastbil eller et meget robust tiplad til den helt store lastvogn, får du monteret et kvalitetsprodukt. Vores sortiment spænder bredt, og vi kan bestille tiplad til dig med alt fra 3-vejs tipfunktion til hjælperamme til montering af kran og meget mere. Flere af produkterne i vores portefølje kan tilpasses med dimensioner efter dine ønsker. Det gør os leveringsdygtige i tiplad til stort set alle lastvogne på markedet. Vi monterer naturligvis og sørger for, at alt fungerer som det skal, før vi sender din lastbil afsted.

Vil du vide mere om tiplad fra Henschel, Meiller eller FKB? Kontakt os for en uforpligtende snak.

Driftssikreløsninger til dit erhverv

Høje ladsider? Half pipe med bagtip? Et lad der opfylder gældende CE-regulativer? Med vores store portefølje af produkter til lastbilsopbygning kan vi efterkomme stort set alle ønsker til specifikationer, udstyr og sikkerhed. Din investering i et tiplad i samarbejde med os, er en investering i en driftssikker lastbil, der lever op til dine behov i branchen.

Er du ude efter en hverdag, hvor alt kører som smurt? Om du står med et gammelt tiplad, der skal skiftes ud eller du er ved at skifte ud i din flåde af køretøjer, er vi klar til at hjælpe dig godt videre. Indenfor de forskellige mærker finder du tiplad med forskellige lasteevner, dimensioner og ekstraudstyr. Vi rådgiver dig om den bedste løsning til dit behov og kan tilbyde tiplad til enhver lastbil uanset mærket.

Hos FKB fører vi udelukkende de bedste kvalitetsmærker. Indenfor kategorien tiplad finder du: Henschel, Meiller og vores eget produktmærke FKB.  

  • Henschel leverer et 2,5 tons letvægts tiplad med mange standardoptioner som stålsider, cyklistværn, forlænget hjælperamme, f.eks. til montering af kran, kabinebeskyttelse og meget mere. Laddet er pulverlakeret og voksbehandlet for et flot finish og opfylder gældende CE-regulativer.
  • HMF producerer letvægtstiplad, der er specielt designede til de alsidige opgaver, der stilles til entreprenørtip på det danske marked. Tipladene tilpasses de forskellige varianter af 3- og 4-akslede lastbilchassiser og kan udrustes med et stort antal optioner iht. kundeønsker. Desuden kan tipladene forberedes til montering af kraner
  • Meiller er en af de tunge drenge i klassen, når det kommer til tiplad. Deres produkter leveres med tippekapaciteter på 20 og 24 tons. Der er 3-vejs tip med boardmatic og half pipe med bagtip. Har du brug for ekstraudstyr til tipladdet, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere.
  • FKB er vores eget produktprogram, som byder på alt fra 2,5 tons tiplad til 10 tons tiplad. Du får chassistilpassede ladrammer, der er zinkprimet og færdiglakeret med lang holdbarhed samt specifikationer som automatbagsmæk og 3-vejs tipfunktion.

Vi klargør lastbilen med tipladdet

FKB er med en helt unik knowhow og mangeårig erfaring med lastbilsopbygning din ideelle samarbejdspartner. Vi rådgiver dig om det optimale tiplad til dine lastbiler. Vores dygtige team står klar til at montere tipladdet og sørger for, at det er fuldt funktionsdygtigt. Du kan også få leveret produktet til montering hos en opbygger. Vil du være sikker på, at dit tiplad virker, er lovligt og sikkert at bruge, tilbyder vi også den lovpligtige serviceaftale.

Giv os et kald for at høre mere om tiplad til lastbilen.

Kontakt Stig Eg Jensen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
Send en besked