64 89 17 38

Om os

Mere end 40 år i branchen

Ordentlighed og faglig stolthed med fokus på kvalitet og ypperlig service. Det har været de bærende værdier i Fyns Karosseribyg siden starten i 1977. Vi er overbevist om, at vores evne til at fastholde denne høje standard gennem alle årene er forklaringen på vores succes.

Vi vil være branchens bedste

Kunden i centrum er ikke en kliche for os. Vi vil være de bedste til rådgivning og opbygning i transportbranchen. Vi ser det som vores vigtigste opgave at hjælpe dig til en nemmere hverdag. Derfor kan du forvente, at vi leverer arbejde i særklasse, og du kan altid regne med kvalitet, der holder dig kørende uanset sted og tid på døgnet.

Årelang erfaring og know-how

De mange år i transportbranchen har givet os unik know-how, når det gælder opbygning af lastbiler. Vi ved, hvad vi taler om, og vi er skarpe til lytte og vejlede dig, så du får den optimale løsning til den rigtige pris. Samtidig har vi nogle af landets dygtigste håndværkere inden for feltet til at udføre opgaverne.

Egen PTA-afdeling: Effektivt og trygt

Vores høje kvalitet og lave fejlmargin skyldes ikke mindst vores inhouse PTA-afdeling. Det styrker både produktet og det interne samarbejde betydeligt, at vi har de ingeniørmæssige færdigheder i huset. Det betyder helt enkelt, at vores teknikere forholdsvis hurtigt kan beregne mulige løsninger i samarbejde med både salgsteam og værksted.
Kontakt Lars Jørgensen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
Send en besked