64 89 17 38

Velkommen til F.X. Meiller Gruppen

MEILLER er en familievirksomhed grundlagt i 1850. Helt fra begyndelsen har det været koncernens mål at producere innovative produkter af høj kvalitet til bygge- og affaldsbranchen. MEILLER har takket være deres høje kvalitet og teknisk modenhed formået at bevare deres gode ry i branchen.

MEILLER Group er et München-baseret selskab, som er vokset fra at være en simpel smedevirksomhed til at være den globalt aktive virksomhed de er i dag. Med ti produktionssteder i Europa og over 400 salgs- og servicepartnere over hele verdenen er MEILLER tæt på kunderne.

Deres produkt program startede med fremstilling af tippeprodukter samt deres MEILLER hydrauliske systemer, samt elevatordøre. Med erfaring fra snart to århundrede, betyder det at MEILLER har værnet om deres fokus på kvalitet og formået at være med forkant med branchens udvikling.

MEILLER arbejder tæt sammen med alle de store bilproducenter. De udvikler også deres innovative produktsortiment som en parallel systemløsning, hvilket sikrer en optimal matchning af køretøjets chassis og karrosseri.​

MEILLER er en meget innovativ virksomhed. De har mange produkter, som på verdensplan anses for at være af høj kvalitet. De har et bredt sortiment af varer som omfatter tre-vejs og to-vejs tippelad, bag tippelad, tunge dumpere, deponerings påhængsvogne og deponerings sættevogne, springe handlere, kroghejs tippelad og påhængsvogne til transport af containere.

I løbet af de 160 år som firmaet har eksisteret, er det lykkes dem at optimere deres produktion på mange punkter. Nu er det de moderne produktion metoder som MEILLER gør brug af, som gør at kvaliteten er sikret i alle produkter. De har mange kvalitets tjek som følger produktet fra start til slut, og sørger altid for at alt er i den fineste orden. Hos os kan i få MEILLER produkter som er lavet til danske forhold dvs. at MEILLER udbyder en service som matcher de lokale krav.