64 89 17 38

Læssebagsmæk

Det har aldrig været mere simpelt at læsse og losse lastbilen. Med en funktionsdygtig læssebagsmæk er du garanteret høj sikkerhed og nem betjening hver eneste dag. De tunge løft bliver ubesværede, og du kan læsse tonsvis af varer på lastbilen uden det store tidsforbrug. Lige så let som det er at læsse lastbilen, bliver det også at losse den. Læssebagsmækken køres ned via manuel kraft eller med hydraulisk styring. Fuld platformen eller halvplatformen er nu klar, og du kan få losset dine paller sikkert af sættevognen eller tippe dit lad.

Læssebagsmæk til ethvert behov

Fyns Karosseribyg (FKB) er leveringsdygtige i alsidige og fleksible kvalitetsløsninger indenfor læssebagsmæk til alle typer lastbiler. Vi tilbyder løsninger fra mærkerne Zepro, PALFINGER og Bär Cargolift. Det er alle kvalitetsprodukter, der gør din hverdag i transportbranchen nemmere. Vi rådgiver dig til den mest optimale løsning til dine behov og hjælper dig med at finde den rette læssebagsmæk med de nødvendige specifikationer. Om det skal være til en 3,5 tons lastvogn eller en 12 tons vogn. Om det skal være med skydelift, manuel udfoldning eller dobbeltvirkende vippecylindre.

Lad os høre mere om dine behov – sammen finder vi den rette læssebagsmæk til dine lastvogne.

Fleksible løsninger med nem betjening

I en hektisk hverdag hvor varerne skal ud til kunderne, skal det ikke være dét at læsse og losse lastbilen, der forsinker den logistiske planlægning. Det sikrer du med en funktionel og brugervenlig læssebagsmæk, som også gør det omkostningsfrit at få varerne læsset af lastvognen.

FKB tilbyder mange varianter fra flere mærker: PALFINGER, Bär Cargolift, Zepro og vores egne FBK produkter. Samtidig har vi en lang erfaring i transportbranchen. Det har givet os en unik knowhow, der gør det let for os at rådgive dig om valg af læssebagsmæk til dine lastvogne.

PALFINGER har mere end 90 års erfaring i branchen, og det betyder innovative kvalitetsprodukter. De har fokus på både sikkerhed og simpel betjening. Det ses i deres brede sortiment af læssebagsmækker. Produkterne fås i vægtklasserne 500 kg til 4000 kg og er alle udstyret med høj betjeningskomfort.

Bär Cargolift er en af de største producenter i Europa, når det gælder læssebagsmækker. De har mere end 40 års erfaring, hvilket tydeligt ses i deres kvalitetsprodukter. Deres Cargolifts findes i vægtklasserne fra 500 kg til 3000 kg samt platforme i flere størrelser. Teknikken er solid, og du får simpel betjening, der enten er manuel eller hydraulisk.

Zepro er kendt for produkter bygget i meget stærke materialer. Det betyder, at du får en læssebagsmæk, der kører optimalt og sjældent har nedetid. De tilbyder læssebagsmækker til lastbiler fra 3,5 tons og kan udstyre dem med alverdens smarte funktioner; lette lifte, skydelifte, dobbeltvirkende vippecylindre, fuld platform eller halvplatform.

FKB er vores eget produktprogram, hvori du finder flere fleksible løsninger, når det gælder læssebagsmækker. Vi er leveringsdygtige i produkter til de fleste typer kassevogne og lastbiler.

Vi fører et bredt sortiment af materiel i høj kvalitet og står også for montering af læssebagsmækken. Derudover tilbyder vi den lovpligtige serviceaftale på dit produkt.

Vi er leveringsdygtige i alle typer læssebagsmække

Med den rette læssebagsmæk kan du håndtere enhver form for logistik eller distribution på simpel vis. Du finder produktet i vores brede sortiment af kvalitetsmærker og med rådgivning fra vores kyndige eksperter. Med mangeårig erfaring i transportbranchen er vi den rette samarbejdspartner til at udstyre din lastvogn med den rigtige læssebagsmæk.

  • Det bliver omkostningsfrit – ingen tabte varer
  • Alle løsninger kommer med simpel betjening
  • Det bliver sikkert at læsse og losse
  • Du får en fleksibel løsning
  • De tunge løft bliver nemme

Uanset hvilke køretøjer du har i dit erhverv, kan vi tilbyde en fleksibel og brugervenlig løsning. Du får en læssebagsmæk med innovative specifikationer, og som gør det sikkert for logistikmedarbejdere og lastbilførere at udføre deres arbejde.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder. Vi tilbyder læssebagsmæk som del af en større lastbilopbygning eller ved genopbygning af de lastbiler, du allerede har i din flåde af køretøjer.

Kontakt Stig Eg Jensen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
Send en besked