64 89 17 38

Lastvognsopbygning

Håndværk, der løser dit transportbehov

Siden 1977 har Fyns Karosseribyg leveret løsninger til transportbranchen. Vi laver alt det, der sidder bag førerhuset, så det passer perfekt til dit behov. Vi har stor erfaring med alle former for lastvognsopbygninger, og vi er kendt for ærlig og saglig rådgivning. Vi sætter en ære i altid at levere håndværk af allerhøjeste kvalitet til den helt rigtige pris.

En skræddersyet løsning

Fleksibilitet og bred erfaring er nøgleord for os. Vi bygger lastvognsopbygninger i alle former for glasfiber- og distributionskasser, åbne lad, trælastbiler, hejseladsbiler, kranbiler, trækkere og knækladsbiler. Der findes pakkeløsninger, men vores erfaring fortæller os, at der aldrig er to kunder, som er helt ens. Så lad os få en snak om dine ønsker. Vi har prøvet det meste, og vi elsker udfordringer.

Højeste kvalitet en selvfølge fra start til slut

Fyns Karosseribyg har egen PTA-afdeling, som sikrer den højeste kvalitet – både i forhold til de produkter, som indgår i lastbilsopbygningen og til den samlede løsning. Vi arbejder sammen med de bedste leverandører i branchen, og vi undersøger grundigt alle muligheder før, vi kommer med et endeligt forslag. Så få en snak med en af vores medarbejdere i salgsafdelingen. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til dit netop behov.

Lastbilopbygning skræddersyet efter dine ønsker

Fyns Karosseribyg (FKB) har leveret løsninger til transportbranchen i mere end 40 år. I al den tid har høj kvalitet og stor fleksibilitet været nøgleord for os. Det er med vores mangeårige ekspertise, at vi tilbyder lastbilopbygning af enhver slags. Vi opbygger forvogne, hængere og trailere. Det gør vi med nogle af de bedste producenter i baghånden f.eks.: HMF, Meiller, Henschel, PALFINGER og vores egen produktserie under navnet FKB. Alle mærker er nøje udvalgt som værende nogle af de bedste i branchen til at fremstille den type materiel, som vi får derfra.

Det er med stor stolthed, at vi giver os i kast med at opbygge din lastbil. Vi rådgiver dig om dine muligheder og lader vores erfarne og veluddannede folk stå for opgaven. Det sker med kundens ønsker i fokus. For enhver opbygning af en lastbil, om det er forvognen eller traileren eller begge dele, sker med afsæt i dine konkrete behov. Skal der monteres en wirehejs på traileren, skal der være containerlad på hængeren eller noget tredje? Vi kan med vores omfattende ekspertise og brede produktsortiment efterkomme ethvert ønske til opbygningen af lastbilen.

Hos FKB vil vi være de bedste i branchen til lastbilopbygning. Det realiserer vi i samarbejde med de bedste producenter, eget produktsortiment og en unik knowhow, der gør det muligt for os at skræddersy enhver løsning til din lastbil. Vil du videre mere, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Vi opbygger alle dele af lastbilen

Ingen opgave er for stor eller for lille til os. FKB står for opbygning af alle slags lastbiler uanset mærke og model. De overordnede opbygninger vi foretager er:

  • Forvognsopbygning
  • Hængeropbygning
  • Traileropbygning

Disse involverer alt fra opbygning af hydraulik, til forskelligt materiel på lad eller kasse f.eks. hejs, kran, rampe eller lignende. Vi skræddersyer forvognsopbygningen efter kundens behov. Forvogn, trailer, eller hænger kan opbygges med materiel som:

  • Tiplad, fastlad, ligeud lad eller knæklad
  • Isoleret kasse eller kølekasse
  • Rampe eller læssebagsmæk
  • Containerkasse eller containerlad
  • Kran, wirehejs eller kroghejs
  • Og meget mere.

Udover disse større lastbilopbygninger leverer vi også materiel til lastbiler, servicerer disse og står for genopbygning af lastbiler samt reparation og forsikringsskader. Med andre ord kan vi hjælpe med stort set alt inden for opbygning og reparation af lastbiler.

Vi bruger de bedste mærker i branchen

Med mottoet om at være de bedste i branchen leverer vi naturligvis udelukkende produkter af den højeste kvalitet. Vi har et væld af samarbejdspartnere og tilbyder også materiel fra vores egen produktserie.

Trailere og hængere findes i FKB produktsortimentet. Vi kan tilbyde dig alt fra en ligeud trailer, til en tipkærre, en overføringshænger, en asfaltkærre, en Dolly og en wirehejskærre. Vi tilbyder en fleksibel løsning med lige den type trailer eller hænger, som du måtte have brug for. Vi opbygger den efter dine ønsker og kan med et samarbejde med et væld af leverandører skræddersy den til ethvert behov. SOR Ibérica er f.eks. vores foretrukne leverandør, når det kommer til hængere, kærrer, trailere og forvogne med køl og frost. De er førende i branchen og har produceret mere end 30.000 trailere.

Indenfor forvognsopbygning tilbyder vi alt fra læssebagsmæk, til tiplad, kroghejs, presenningsafdækning og meget mere fra mærker som Bär Cargolift, PALFINGER, Cramaro, Meiller, Zepro og HMF. Vi kan opbygge din forvogn med lige det materiel og udstyr, der passer til dine behov i transportbranchen. Vores unikke knowhow fra mere end 40 år i branchen gør, at vi er exceptionelt gode til det. Vi har et dygtig team af veluddannede og kyndige mekanikere – du kan trygt overlade din lastbilopbygning til os.

På vores produktside er det muligt at tilgå alle vores mærker og se nærmere på, hvad der tilbydes indenfor hver kategori. Vi fører et stort produktsortiment af materiel til opbygning af forvogn, trailer og anhænger.

Professionel genopbygning af lastbiler

Vi opbygger ikke kun nye lastbiler. I mange erhverv indkøber man brugte lastbiler, som ikke nødvendigvis er indrettet og udstyret til det erhverv, de nu skal bruges til. FKB hjælper dig med at ændre på dette. For det kan i mange tilfælde være en god forretning at indkøbe en lidt ældre lastbil og ombygge den til dine behov. Vi sikrer dig en optimal og driftssikker løsning – og servicerer også lastbilen og det monterede materiel efter behov og lovpligtige serviceeftersyn.

En genopbygning af lastbil kan være mindre eller større. Har du investeret i en ældre lastbil, der skal indrettes til dine behov, kræver det ofte udskiftning af flere dele. Drejer det sig om en lastbil fra din flåde af køretøjer, skal den måske blot ombygges med et nyt tiplad eller en ny kran. Det giver god mening, hvis du vil indrette den til et andet formål end hidtil. Vi hjælper dig ikke kun med lastopbygningen, men kan også rådgive dig om de bedste løsninger ved genopbygning af lastvognen.

Vi bygger kvalitetslastbiler

Kvalitet og fleksibilitet er kernen i vores koncept. Fokus på disse to punkter gør det muligt for os at være nogle af de bedste i branchen til lastbilopbygning. Den høje kvalitet skaber vi med produkter fra de bedste leverandører i branchen, men også gennem vores egne produkter, der er udviklet under eget navn. Vores FKB produktserie indeholder blandt andet materiel til lastvognen, som vi ikke kan indkøbe fra vores faste samarbejdspartnere. Med vores mere end 40 års erfaring i branchen har vi valgt selv at udvikle de emner, der er stor kundeefterspørgsel på. Det er alt lige fra knæklad til asfaltkærre, hydrauliske udtræk, kofangere og meget mere.

Indgår du i et samarbejde med FKB, er du garanteret høj kvalitet fra start til slut. Men det stopper ikke her. Vi garanterer også en fleksibel løsning. Vi ved om nogen med vores lange erfaring i transportbranchen, at behov til lastbilen varierer fra erhverv til erhverv. Derfor er det med kunden i fokus, at enhver lastbilopbygning sker – og vi leverer altid en driftssikker løsning, der gør hverdagen nemmere for dig.

Vil du vide mere? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan rådgive dig og stå for din lastbilopbygning.

Kontakt Michael KrogsøeThomsen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
Send en besked