64 89 17 38

Lastvognsopbygning

Håndværk, der løser dit transportbehov

Siden 1977 har Fyns Karosseribyg leveret løsninger til transportbranchen. Vi laver alt det, der sidder bag førerhuset, så det passer perfekt til dit behov. Vi har stor erfaring med alle former for lastvognsopbygninger, og vi er kendt for ærlig og saglig rådgivning. Vi sætter en ære i altid at levere håndværk af allerhøjeste kvalitet til den helt rigtige pris.

En skræddersyet løsning

Fleksibilitet og bred erfaring er nøgleord for os. Vi bygger lastvognsopbygninger i alle former for glasfiber- og distributionskasser, åbne lad, trælastbiler, hejseladsbiler, kranbiler, trækkere og knækladsbiler. Der findes pakkeløsninger, men vores erfaring fortæller os, at der aldrig er to kunder, som er helt ens. Så lad os få en snak om dine ønsker. Vi har prøvet det meste, og vi elsker udfordringer.

Højeste kvalitet en selvfølge fra start til slut

Fyns Karosseribyg har egen PTA-afdeling, som sikrer den højeste kvalitet – både i forhold til de produkter, som indgår i lastbilsopbygningen og til den samlede løsning. Vi arbejder sammen med de bedste leverandører i branchen, og vi undersøger grundigt alle muligheder før, vi kommer med et endeligt forslag. Så få en snak med en af vores medarbejdere i salgsafdelingen. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til dit netop behov.

Kontakt Jørgen Ruby Povlsen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
Send en besked