64 89 17 38

Kasseopbygning

Kassen på din lastbil spiller en vigtig rolle. Denne bruges typisk i lastbilopbygning, når der er tale om godstransport, der kræver ekstra beskyttelse eller temperaturregulering. Meget gods tåler ikke fugt og kulde og har behov for at blive transporteret under godt beskyttede forhold. Dette sikrer du dig med en effektiv kasseopbygning af høj kvalitet.

Fyns Karosseribyg (FKB) er leveringsdygtige i flere typer kasser til opbygning af din lastbil. Det er blandt andet fra producenten AluTeam, der tilbyder letisolerede kasser med lav vægt samt Ferro Foam kasser med faste eller flytbare skillerum. Disse leveres i kundetilpassede udgaver, der skræddersyes med mange forskellige detaljer; anti-slip bund, dobbelte bagdøre, rustfri bagramme, LED belysning, tag med lysgennemtrækning, mulighed for indfældning og meget mere.

Står du med ønsket om en kasseopbygning, der matcher dit køretøj og dine behov? Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere, om de produkter vi tilbyder til levering eller som en del af en større lastbilopbygning.

Kvalitetskasser til alle typer varevogne og lastbiler


AluTeam er førende indenfor kasseopbygning til både lastbiler, varebiler og trailere samt påhængsvogne. De bruger de nyeste metoder og udvikler deres produkter i samarbejde med vognmænd, leverandører og opbyggere. Deres kasser er ATP certificeret indenfor isoleret opbygning og er ligeledes udstyres med XL-lastsikringsgodkendelse. Produktprogrammet byder på letisolerede kasser og Ferro Foam kasser. Begge er karakteriseret af en opbygning med kvalitetspaneler med stor isoleringsevne. Der bruges forskellige overflader som stål, aluminium og glasfiber.

Letisolerede kasser – denne type kasseopbygning er ideel, når der transporteres gods, der skal opbevares tørt og isoleret. Kasseopbygningen er med lav egenvægt, og den henvender sig derfor til de mindre lastvogne på markedet. Kasserne leveres i to varianter; enten i 30mm glasfiber med forstærket indvendig overflade og en højglansoverflade. Dette er den letteste løsning. Den anden mulighed er Ferro-Foam light, som er en meget robust løsning, der bruges til kasseopbygninger i lastbiler. De 30mm Ferro-Foam paneler yder optimal styrke og beskyttelse til godset. Begge løsninger er med en 30 mm sandwich konstruktion med PU-skum.

Ferro Foam er AluTeams svar på en løsning indenfor køle- eller frostkasseopbygning. Denne kommer med mange af de samme detaljer som den letisolerede kasse, men kan med 30-85mm paneltykkelser og diverse forstærkninger til køleanlæg effektivt udnyttes til køle- og/eller frosttransport. Lige såvel kommer kassen også med de rette ATP-godkendelser. Det er den oplagte løsning, når du søger en kasseopbygning til køl eller frost. AluTeams kølekasser er dog ikke egnet til transport af fødevarer, men til andre emner der skal transporteres under temperaturregulerede forhold.

Vi vil være de bedste i branchen

FKB er førende indenfor lastbilopbygning. Vi har mere end 40 års erfaring i transportbranchen og har gennem denne periode tilegnet os en unik knowhow. Det betyder, at vi kan rådgive dig om enhver del af lastbilopbygningen også kasseopbygning. Vi tilbyder kasser fra eksterne leverandører som AluTeam, der er nogle af de bedste på markedet. Alle deres kasseopbygninger kan tilpasses til kundens behov og udstyres med nødvendige detaljer, overflader mm. Har du brug for vejledning i deres produkter, står vores kyndige eksperter til rådighed.

Vil du vide mere om kasseopbygning til lastbil og varevogn? Kontakt os for en uforpligtende snak.

Kontakt Michael KrogsøeThomsen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
Send en besked