64 89 17 38

Kraner

Ydeevne og stabilitet er to ting, der betyder meget, når det gælder en kran til lastbil. Den skal være driftssikker, kunne klare løfteopgaven og passe til køretøjet. Vi fører et bredt produktsortiment af kraner til lastvogne for at kunne efterkomme ethvert behov i transportbranchen. Uanset om du søger en lille og let kran til en mindre lastbil, eller du efterspørger en stor og kraftfuld kran til meget tunge løft på den helt store lastvogn, er vi leveringsdygtige.

Kran til lastbil – høj ydeevne og maksimal stabilitet

Fyns Karosseribyg (FKB) leverer kraner fra PALFINGER og HMF. De fås i utallige varianter til alt fra helt simple og ukomplicerede løft, til opgaver med større præcision. Der er mulighed for forskellige styringer, støtteben, spil, mandskabskurve og andre optioner. Løsningen kan skræddersyes, så du får en kran, der matcher dine specifikke behov i hverdagen.

Vil du vide mere om kraner til lastbiler? Vores kyndige eksperter er klar til at vejlede om den bedste løsning, der sikrer dig gnidningsfri transport.

Krantyper til simple og komplicerede løft

To vidt forskellige løfteopgaver kræver forskellige krantyper. Ligesom det har stor betydning, hvilket køretøj kranen skal monteres på. FKB leverer kranløsninger til alle lastbiler, store som små. Vi samarbejder med PALFINGER og HMF, som producerer nogle af markedets absolut bedste kraner til lastbiler.

PALFINGER har med sine 90 års erfaring i branchen godt styr på at fremstille lastbilskraner af høj kvalitet. De er kendt for deres meget stabile kraner med høj ydeevne, stor brugerkomfort samt lave driftsomkostninger. Fra dette anerkendte mærke kan vi tilbyde T-kraner og L-kraner. Herunder findes:

  • Små PC-kraner til mindre lastbiler
  • Kompakte PC-kraner med mulighed for meget udstyr
  • High performance kraner med den nyeste teknologi og gennemført design; fjernbetjening og et fuldt elektrisk system.

Derudover kan vi også hjælpe dig med en specialmodel f.eks. en langarmskran.

HMF er en danskejet producent, der er særdeles kendt for deres lastbilskraner. De leverer utallige krantyper: knækarmskraner, knækarmskraner med kort armsystem, langarmskraner, recycling kraner og ligearmskraner. Deres produktsortiment byder på lastbilskraner til ethvert type lad og lader dig tilvælge:

  • Spil
  • Fly-jib
  • Mandskabskurv
  • Og meget mere.

Kranerne har en høj løfteevne og stor rækkevidde sammenlignet med egenvægten, ligesom styrken og holdbarheden af dem holder dine ejerudgifter langt nede. Deres stabilitetssystem EVS er et af de førende i branchen.


Grab som ekstraudstyr til din kran

En simpel kran bruges ofte til at løfte forskellige emner via en krog. Det giver mening, når det er muligt at løfte pallen eller produktet på denne måde. Skal du i stedet løfte løsvægt eller mindre emner af ladet, giver det mest optimalt at tilvælge en grab som ekstraudstyr til din kran. HMF tilbyder grabkraner som en del af deres sortiment. Du kan også tilkøbe grab som ekstraudstyr til en specifik kran. Uanset dit behov står vi klar med vores ekspertise og hjælper dig i mål med det rette valg af kran og udstyr til den.

FKB tilbyder stabile kraner til lastbiler

En lastbilskran skal være stabil og have en høj ydeevne. Dét er du garanteret, når du vælger FKB som samarbejdspartner. Vi leverer kraner fra de bedste producenter på markedet og har udelukkende kvalitetsløsninger klar til dig. Dertil kommer vores mangeårige erfaring i branchen og vores unikke knowhow. Vi ved med andre ord, lige hvilken kran der passer til dit køretøj og dine løfteopgaver. Som en del af din sikkerhed er det påkrævet at få udført lovpligtige eftersyn af din kran. Det hjælper vi dig også med.

Håndværk der holder dig godt kørende – dét er et af vores mottoer. De mange lastbilskraner i vores produktsortiment er ingen undtagelse, for med disse er du garanteret sikre og stabile løft, hver eneste gang kranen er i brug.

Skal du have udskiftet kranen på din lastbil? Eller monteret kran på lastbilens lad som en del af en større lastbilopbygning? FKB er din rette samarbejdspartner – kontakt os for en snak om dine behov.

Kontakt Lars Jørgensen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
Send en besked