64 89 17 38

Kroghejs til sikker containertransport

Kroghejs bruges til containertransport. Med et nøje udvalgt kroghejs kan du via nem betjening løfte containere på op mod 30 tons. Hos Fyns Karosseribyg (FKB) finder du kroghejs fra mærkerne JOAB, Meiller og PALFINGER. Gennem samarbejde med disse tre producenter kan vi tilbyde kroghejs til forskellige køretøjer og med tilpasning til ethvert behov. Vi er leveringsdygtige i alt fra kraftige kroghejs, til lange containere, til kroghejs med meget lav egenvægt og montering på biler i varebilssegmentet. Med vores portefølje kan vi efterkomme mange behov og gøre din hverdag i transportbranchen nemmere.

Kontakt os for mere information og lad os tage en snak om, hvilken model der passer til dine lastbiler.

Kvalitets kroghejs med lang levetid

Hos FKB vil vi være de bedste i branchen. Det starter med at et stort udbud af kvalitetsudstyr til dine lastbiler. Indenfor kategorien kroghejs samarbejder vi med mærkerne JOAB, Meiller og PALFINGER.

JOAB er førende inden for karosseriindustrien til lastbiler i Norden. Mere end 50 års erfaring i branchen har givet stor knowhow. JOAB er kvalitets- og miljøcertificeret efter ISO 9001 og ISO 14001 og producerer kroghejs af høj kvalitet, teknisk kompetence og service til den bedste, langsigtede løsning og investering for kunderne. JOAB kroghejs kan leveres med løftekapaciteter fra 8 t. til 24 t. container, et stort spænd af længder samt med- eller uden knæk af krogarm

Meiller er en familievirksomhed, der går helt tilbage til 1850. I dag leverer koncernen innovative produkter til transportbranchen. Heriblandt er deres driftssikre kroghejs, som især er kendt for en lang levetid. Gennem vores samarbejde med denne virksomhed tilbyder vi kroghejs til lastbil chassier på 7 til 41 tons. Du får lav egenvægt, høj komponentstyrke og en attraktiv gensalgsværdi, skulle du skille dig af med produktet i fremtiden.

PALFINGER har eksisteret siden 1932 og har med sine mere end 90 år på markedet udviklet produkter af meget høj kvalitet og med stor brugervenlighed. Deres kroghejs er ingen undtagelse. Virksomheden tilbyder med sit store produktsortiment kroghejs til ethvert behov og til de fleste lastbiler i branchen. Alt fra et City kroghejs til køretøjer på maks. 7,5 tons, til et Giant kroghejs med ekstra lang teleskoparm og høj løftekapacitet.

Med disse tre førende producenter i vores produktportefølje kan vi levere kroghejs til ethvert behov.

Vi hjælper dig med den rigtige løsning

Knowhow og brancheerfaring er dét, der gør os til nogle af de bedste i branchen. Vi vil være nummer 1 og stiler efter dette ved at levere de bedste kvalitetsprodukter, der forenkler din hverdag i transportbranchen. Med vores udbud af kroghejs fra JOAB, Meiller og PALFINGER kan du simpelgøre transporten af containere, store som små, og du får holdbare produkter, der passer til dit konkrete køretøj.

Hvilket du kroghejs du skal investere i, rådgiver vi dig om. Vores ypperste opgave er at hjælpe dig i mål med den mest optimale løsning. Dertil tilbyder vi også den lovpligtige serviceaftale til dit kroghejs. Vi efterser det grundigt efter reglerne, så du er garanteret, at det fungerer som det skal og altid er sikkert at have i brug.

Lad os hjælpe dig i mål med nyt kroghejs til lastbilen. Kontakt os for mere information om produkterne i vores sortiment.

Kontakt Michael KrogsøeThomsen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
Send en besked