64 89 17 38

Udtræk

Udtræk på traileren, trækkeren eller sættevognen forlænger ladet og giver plads til mere gods, mere fleksibel transport samt nem af- og pålæsning. Fyns Karosseribyg (FKB) tilbyder lastbilopbygning med udtræk af flere varianter og på flere typer materiel. Vores løsninger er driftssikre og af høj kvalitet – og vi kan levere udtrækket med en manuel eller automatisk styring. Det er med høj brugerkomfort og simpelt at betjene.

Automatiske og manuelle udtræk

FKB er eksperter indenfor lastbilopbygning og leverer med eget produktsortiment et bredt udvalg af efterspurgte løsninger. Udtræk er en ønsket løsning på mange sættevogne, trailere og trækkere. Det gør hverdagen med transport af gods og maskiner mere simpel og fleksibel. Udtrækket betjenes manuelt eller automatisk og kan bruges efter behov.

Vil du vide mere om udtræk på lastbilens trailer, trækker eller sættevogn? Vi rådgiver dig til den mest pålidelige løsning til dine behov.

Driftssikker udtræk på lastbilen

I transportbranchen er der brug for fleksible løsninger. Det tilbyder vi med udtræk til lastbiler. Vi leverer trailere, trækkere og sættevogne med udtræk, men kan også bygge udtræk på en eksisterende lastbil.

Vi tilbyder:

  • Manuelt udtræk
  • Automatisk udtræk

Den manuelle løsning kan være oplagt til mindre lastvogne, mens det automatiske udtræk er velegnet til større lastbiler med et længere udtræk. Udtrækket kan tilpasses til kundens ønsker til længde og kan gøres låsbart efter f.eks. 0,5 meter eller andre mål. FKB udtræk til kærrer, trailere osv. er meget robuste og holdbare. De leveres i flere længder og efter forskellig lasteevne.

Lastbilopbygning med kvalitetsudtræk

Udtræk på sættevognen, kærren eller anhængeren er en fleksibel og meget optimal løsning til flere behov i transportbranchen. Bliver der pludselig behov for ekstra plads på vognen, er det muligt på enten manuel eller automatiseret vis at forlænge traileren eller kærren. Det er en løsning, som mange kunder efterspørger, og vi gør vores ypperste for at leveres kvalitetsudtræk efter dine individuelle ønsker.

Vi kan levere udtræk til alle typer lastbiler uanset mærke og model. Det kan vi, fordi vi får vores udtræk fremstillet under eget navn og efter vores egen innovative udvikling. FKB har mere end 40 års erfaring i transportbranchen. Det har givet os en unik knowhow, som vi hver eneste dag bruger til at levere de mest driftssikre og optimale lastbilopbygninger f.eks. med udtræk.

Vil du høre mere om at få monteret udtræk på din trailer? Eller står du overfor en større lastbilopbygning, hvor udtræk skal indgå som en del af pakken? Kontakt os endelig for at høre mere om mulighederne.

Kontakt Stig Eg Jensen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
Send en besked