64 89 17 38

Kofangere til alle lastvogne

Kofangeren virker som en lille og ubetydelig del af lastbilopbygningen. Den er dog uundværlig, idet den beskytter andre trafikanter imod personskade, i tilfælde af en kollision. Fyns Karosseribyg (FKB) tilbyder kofangere til montering bag på lastbilen. Produkterne er fremstillet og udviklet indenfor vores eget produktsortiment. De er designet til kundernes behov, til alle typer lastbiler og med mulighed for kundens tilpasning til den konkrete lastvogn.

FKB har med unik knowhow og mange års erfaring i transportbranchen udviklet egne produktserier. Heriblandt finder du produkter som kofangere til lastbilen. Vælger du et af vores kvalitetsprodukter, er du sikret optimal beskyttelse og lang levetid på din kofanger til lastvognen. Vi leverer kofangere til egen montering hos opbygger eller på et værksted og monterer dem også selv som en del af en større lastbilopbygning eller som følge af en forsikringsskade.

Vil du vide mere om vores kofangere til lastbiler? Kontakt os for kyndig rådgivning i lastbilopbygning eller for at bestille tid til reparation eller udskiftning af din kofanger.

Kvalitetsprodukter med lang levetid

En kofanger af god kvalitet, robuste materialer og holdbar konstruktion sikrer din lastbil bedst muligt ved kollisioner. FKB forhandler kofangere til alle typer lastvogne og er leveringsdygtige i bagkofangere og kofangere til foran på lastbilen.

  • Bagkofangere højner sikkerheden i trafikken, idét den forhindrer, at et mindre køretøj kan kiles fast under lastbilen eller dens anhænger. Vi leverer udelukkende robuste og solidt befæstede kofangere for at opnå den bedste sikkerhed. Vi kan desuden levere forskydelige kofangere, typisk til montering på køretøjer til transport af containere med varierende længder

Kofangere er en vigtig del i opbygningen af din lastbil. Hos FKB kan vi altid rådgive dig om valg af kofanger, ligesom vi tilpasser produktet til den specifikke lastbil. Vores kofangere er fremstillet i robuste og holdbare materialer. Får du opbygget din lastbil ved os, sikrer vi korrekt og effektiv montering af kofangeren for optimal sikkerhed i trafikken.

Kofanger reparationer og forsikringsskader

Skulle uheldet være ude, er FKB også klar til at hjælpe dig. I visse tilfælde er det muligt at reparere kofangeren på din lastvogn, mens den i andre situationer bør skiftes ud for at gøre din lastbil godt kørende og sikker på vejen. Vi tager os ligeledes af forsikringsskader og kan reparere og udskifte kofangere på alle typer lastbiler uanset model og mærke.

Giv os gerne et kald, hvis du har brug for ny kofanger eller skal have efterset en lastbil med en beskadiget kofanger.  

Kontakt Lars Jørgensen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
Send en besked