64 89 17 38

Ladopbygning

Fleksibel transport af gods, container og maskiner sikres på simpel vis med en optimal ladopbygning på din lastbil. Tiplad er oplagt, når du transporterer større mængder sten, sand, flis eller lignende, der skal tippes af i en bunke ved kunden. Et robust fastlad giver god mening, når du fragter større varer og gods. Containerlad gør sig egnet til dig, der driver en vognmandsforretning, entreprenørvirksomhed eller lignende. Mens et knæklad henvender sig til forretningen med transport af biler og maskiner f.eks. et autoværksted.

Ladopbygning af høj kvalitet

Fyns Karosseribyg (FKB) tilbyder ladopbygning af enhver slags. Om du søger tiplad, fastlad, containerlad eller knæklad. Vi samarbejder med nogle af branchens bedste producenter heriblandt Henschel, HMF og Meiller. Derudover fører vi også egne produkter, der er fremstillet og udviklet under vores eget navn. Det er typisk transportløsninger, som ikke allerede tilbydes af vores faste leverandører.

Med mere end 40 års erfaring i lastbilopbygning har vi den rette knowhow til at rådgive dig om valg af lad til enhver lastbil. Alle vores ladopbygninger kan skræddersyes efter kundeønsker til f.eks. ladsider eller ladrammer. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Kvalitetslad til enhver last

Vi vil være de bedste i branchen. Af den grund tilbyder et bredt produktsortiment indenfor ladopbygning. Alle produkter er af høj kvalitet, hvilket ikke kun sikrer dig en driftssikker transportløsning, men også lang levetid på dit lad. Ladene opfylder naturligvis de gældende CE-regulativer. Derudover er de fremstillet med kvalitetsfinish og god holdbarhed, der lever op til dine krav om et professionelt køretøj, der holder til den daglige slid i transportbranchen.

Vores ladtyper er:

  • Tiplad
  • Fastlad
  • Containerlad
  • Knæklad

Tiplad fås med lasteevne fra 2,5 tons til 24 tons, og tilbydes fra producenter som Meiller, Henschel, HMF og vores egen produktkategori. Vi har løsninger til de helt små varebiler såvel som de store og tunge lastbiler. Du har mulighed for at tilvælge ekstraudstyr som montering af kran, 3-vejs tipfunktion og meget mere.  

Fastlad findes i flere varianter fra f.eks. Henschel og kan fremstilles med lav indbygningshøjde og i letvægtsmaterialer. Det betyder lavere omkostninger for dig, mens du stadig får høj sikkerhed og stor tryghed, når vognen lastes med tunge paller, byggematerialer og andet gods. Der kan monteres kran på ladet for hurtig og effektiv på- og aflæsning.

Containerlad leveres af producenter som HMF, der er specialister og førende indenfor lad til lastbiler. Du får en robust ladkonstruktion, der egner sig til transport af grus, jord og sten. Containerladet fremstilles op til 7,5 meter og kan tilpasses 2-, 3-, og 4-akslede lastbiler. Du får et væld af standardudstyr som galvaniserede beslag, luftbetjent aut. bagsmæk, justerbare stopmål og meget mere.

Knæklad fremstilles og udvikles i vores egen produktserie. Disse lad er fleksible og særdeles egnede til autotransport eller flytning af maskiner. Vi tilbyder ladopbygning med knæklad i enten stål eller aluminium og tilpasser dem til optioner som spil, rampe, lys og meget mere.

Skræddersyet løsning til dine behov

Fleksibel ladopbygning – dét er, hvad du får hos FKB. Vi har flere ladtyper og kan tilpasse de forskellige varianter til dine hverdagsbehov. Om du driver en vognmandsforretning, en entreprenørvirksomhed eller et autoværksted og uanset hvilken type og model af lastbil du har.

Vi skræddersyer den ønskede ladtype med tilpassede ladsider og ladrammer. En lav side på ladet kan være oplagt i brancher, hvor pålæsning skal ske så gnidningsfrit som muligt, mens det i andre tilfælde kan højne sikkerheden med højere ladsider. Derudover tilbyder vi ladopbygning med mange forskellige optioner afhængig af ladtypen; fastlad, knæklad, tiplad eller containerlad.

Har du nogle specielle krav eller en særlig forespørgsel til ladopbygning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil være de bedste til lastbilopbygning og efterkommer ethvert ønske, du måtte have til opbygning af ladet.  

Vi bygger din lastbil med professionelt lad

FKB har mere end 40 års erfaring i transportbranchen. Det har givet os en helt unik knowhow. Vi samarbejder med de bedste producenter og får selv fremstillet egne produkter som tiplad og knæklad. Det er med vores store viden og ekspertise i at opbygge lastbiler, at vi rådgiver dig om, hvilket lad du bør vælge og hvilke optioner der giver mening at få monteret på ladet.

Ladopbygning er ikke det eneste, vi gør. Når ladet er købt og monteret, og din lastbil har forladt vores værksted, har vi ikke glemt dig. For du kan tegne en fast serviceaftale, hvor vi efterser og servicer dit lad. Samtidig kan du også få udført det lovpligtige eftersyn af f.eks. hejs eller kran, hvis du har dit lad udstyret med dette.

Professionelle ladløsninger er vores speciale. Vores ambition er, at du skal være godt kørende – i dag, i morgen og om 5 år. Derfor rådgiver vi dig til den mest optimale ladopbygning og udstyrer din lastbil med det bedste produkt på markedet. Kontakt os for at høre mere.

Kontakt Michael KrogsøeThomsen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
Send en besked