64 89 17 38

Containerkasser

Containerkasser er ideelle, når der skal passes ekstra godt på de varer, der transporteres til kunden. Der kan også være andre forhold, der gør, at det giver mest mening at transportere godset i en containerkasse; transport af byggeaffald eller gods i løsvægt, der skal leveres samlet. Mulighederne er mange, og Fyns Karosseribyg (FKB) tilbyder containerkasser i flere størrelser og altid tilpasset til ladet på din lastbil. De er udviklet og fremstillet under eget navn og med mulighed for forskellige tilpasninger – om du skal bruge en klassisk 7,5 tons container eller en anden størrelse.

Du er velkommen til at kontakte os for mere information om vores containerkasser. Uanset om du blot har brug for en ny containerkasse eller skal bruge den i forbindelse med en større lastbilopbygning, er FKB din rette samarbejdspartner.

Kvalitetsløsninger til godstransport

Containerkasser bruges til alt fra transport af gods, til affald, byggematerialer og meget andet. Det er en simpel måde at transportere gods, der skal beskyttes ekstra godt. Ligesom containerkassen kan bruges til løst byggeaffald og lignende.

FKB tilbyder containerkasser af den absolut bedste kvalitet. De er tilgængelige i flere størrelser og varianter. Søger du en containerkasse efter specielle dimensioner eller med særlige detaljer, er det også noget, vi kan efterkomme.

Containerkasser fra FKB:

  • Er velegnede til mange typer gods
  • Fås i kundetilpassede udgaver
  • Er af høj kvalitet

Du får med andre ord et solidt og robust produkt. Bestiller du containerkassen i forbindelse med opbygning af en lastbil, sørger vi for at rådgive dig om den rette løsning af afhænger eller chassier til din containerkasse.

Containerkasser til mange formål

En containerkasse bruges til flere emner, og det er af den grund forskelligt, hvordan vi opbygger lastbiler med containerkasser på. I mange tilfælde er det med hejs på, hvilket gør det let at få containerkassen ført op på ladet og sænket ned igen. Har du brug for wirehejs til containerkasser i opbygningen af en lastbil, er vi også behjælpelige med det.

Hos FKB er det vores ambition at være de bedste i branchen. Vi rådgiver dig gerne om den mest optimale løsning i forbindelse, når du investerer i containerkasser. Det gør vi med afsæt i mange års erfaring i transportbranchen. Denne erfaring har givet os en unik knowhow, som betyder, at vi altid kan spotte den rigtige løsning til det konkrete køretøj.

Kontakt os for mere information og for at bestille containerkasser til din lastbil.